SFO

Skolefritidsordning (SFO)

Skolens SFO er åben hver dag fra 6.10 til 16.30 og kan bruges af alle skolens elever. Der er ingen aldersbegrænsning.

Hjertet af SFOen er deres lokale beliggende mellem børnehaveklassen, 1. og 2. klasse. Herudover benytter SFOen gymnastiksalen og selvfølgelig skolens udendørsarealer, så der er gode muligheder for ”fri leg” og boldspil.

Børnene kan lege i trygge omgivelser, og føle at de har fri, så de kan frit vælge at deltage i de forskellige aktiviteter, som personalet arrangerer. Det kan f.eks. være gå- og cykelture, bagning, julegavefremstilling, bolsjekogning , diskotek eller noget helt sjette. Mandag er fast udedag, som regel inkl. bål og snobrød, så husk påklædning efter vejr og vind.

Skolefritidsordningen er opdelt i et morgenmodul og to eftermiddagsmoduler, som den enkelte familie kan vælge efter behov. Der er mulighed for at ændre modulerne, skolen skal blot have besked 1 måned inden.

SFOen er åben alle skoledage, ferier og fridage undtaget ugen mellem jul og nytår, samt de sidste fire hele uger af børnenes sommerferie.
Af hensyn til planlægningen af personalets arbejdstid og aktiviteterne i ferierne, skal forældrene give besked om, hvilke tidspunkter deres børn kommer dog senest kl 10.00.