Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/refsvindingefriskole.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/refsvindingefriskole.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/refsvindingefriskole.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/refsvindingefriskole.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Præsentation | Refsvindinge Friskole

Præsentation

Refsvindinge Friskole har ca. 190 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse samt skolefritidsordning.

Skolen blev oprindelig oprettet i Vindinge i 1865. Senere blev skolen flyttet til Rosilde og derefter til Refsvindinge.

Bygningerne på skolens nuværende placering blev oprindeligt opført i 1902. I årenes løb er skolen løbende moderniseret og udbygget. Senest er der i 2015 opført ca. 1000 kvm. nye lokaler: fire nye klasseværelser, nyt lærerværelse, nye omklædningsrum, nyt skolekøkken samt diverse administrations- og lærerforberedelsesfaciliteter.

På skolen er der gymnastiksal, skolekøkken, sløjd-, formnings- og musiklokaler. Desuden er der en del hyggelige og meget forskellige klasseværelser.

På skolen er der rig mulighed for fysiske udfoldelser, da den er beliggende på en stor grund med boldbane, beachvolleybane, bålplads og strandtudsesø. Skolen er rigt udstyret med legeplads, sandkasser, gynger og klatretårn. Ligeledes er der masser af træer og buske, hvor børnene klatrer og laver huler.

Skolen ligger i landlige omgivelser i Refsvindinge ved hovedvejen mellem Ørbæk og Nyborg. Der er busstoppested lige ved skolen og gode busforbindelser.